Patriarhul Romaniei

Scurta caracterizare parapsihologica

Aura Dubla
Galben – principal ( 65 % )
Albastru – secundar ( 35 % )
Coeficient bioenergetic de 9,9
Predominanta numerologica este data de cifra 4, din ziua de 22 iulie. Numerele 22 si 11 sunt singurele date calendaristice formate din cifre duble.
Oamenii nascuti in ziua de 22 dovedesc un interes aparte fata de fenomenele duble, coincidente sau simetrii, deoarece totul se intampla simultan.
In general, persoanele care au o aura dubla si un coeficient apropiat numarului 10, sunt orientati spre succes, chiar daca au un neajuns in ceea ce priveste ideea de stres. Hipersensibilitatea poate dauna deciziilor imediate. Curajul, dar si faptul ca sunt persoane foarte dinamice, poate compensa cu brio orice neajuns emotional.

I.P.S. Daniel (Dan-Ilie Ciobotea)
Portret psihoastrologic

Nativul este nascut la 22 iulie 1951 ( in satul Dobresti din comuna Bara – judetul Timis, fiind al treilea copil in familia invatatorului Alexie si Stela Ciobotea ) , in zodia Rac, imprumutand – in acelasi timp – si unele trasaturi de la zodia Leu, foarte apropiata. Aceasta inseamna ca inca de la nastere, nativul este predestinat a fi un conducator, lucru care s-a implinit, dupa cum vom vedea. Astrele spun despre el ca are un caracter energic si o conduita austera, cu un suflet elevat si plin de religiozitate. Elevarea spirituala i-a facilitat nativului ani buni de studii, incepand din anul 1970, la Institutul Teologic Universitar, dandu-si doctoratul sub indrumarea pr. Prof. dr. Dumitru Staniloaie ; desavarsindu-le la Strasbourg-Franta si Freiburg-Germania, luandu-si doctoratul in Teologie in anul 1980.

Nativul are deseori stari de profunda meditatie, asociate uneori cu tendinta de a se retrage din lume ; si nu poate fi de mirare ca la varsta de 36 de ani intra in viata monahala la Manastirea Sihastria, sub numele de Daniel. Intra in orice intreprindere care cere vointa, energie si spirit de initiativa. Cand, dupa cativa ani, devine mitropolit al Moldovei si Bucovinei, aceste trasaturi il vor ajuta la indeplinirea unor acte benefice vietii spirituale romanesti : este fondator de publicatii religioase si aducator al unor moaste de sfinti in tara noastra. Este caracterizat de perseverenta si energie ; are o viata stiintifica bogata, care i-a adus numeroase distinctii si titluri, printre care acela de Doctor Honoris Causa al mai multor institutii academice.
Luand de la zodia Leu anumite trasaturi, una dintre acestea fiind si cea care presupune un rol de lider, dar si pe aceea care il face remarcat in sfera artelor, nativul implineste predestinarea prin publicarea a numeroase carti si articole dar, mai ales, prin alegerea sa in anul 2007 ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Din punct de vedere astrologic, zodiacul arboricol il prezinta pe nativ ca fiind Ulm ; foarte pozitiv in convingerile sale, aceasta atitudine conferindu-i un calm si o pace sufleteasca de durata.
Ceea ce pentru I.P.S. Daniel este implinit !

Autor : Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro